Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio

Pesto dressing / Parmezaanse kaas / Zongedroogde tomaat / Zonnebloempitten

Normaal 11,75 Klein 6,50

Gerookte zalm

Bietensap / Chioggia biet / Sesamzaadjes / Komkommer vinaigrette

Normaal 12,50 Klein 7,75

Eendenboutje

Gekonfijte eendenboutje / Sinaasappel / Citrus / Peper dressing

11,25

Cocotte

Geitenroomkaas / Sjalot / Acetto azijn / Walnoot

Normaal 10,55 Klein 6,95

Grand Entrée

Laat u verrassen door onze chef-kok met een assortiment van 6 voorgerechten

Normaal 19,50 Klein 9,75

Soepen

Tomaten soep

Mozzerella / Basilicum croutons

Normaal 8,75 Klein 5,00

Vissoep

Garnalenspies /Diverse vissoorten / Rouille / Bosui

9,25

Bospaddenstoelenbouillon

Ravioli gevuld met paddenstoelen / Truffel

Normaal 8,75 Klein 5,00


Desserts

Bloedsinaasappelbavarois

Bloedsinaasappel / Chocoladeschuim / Pistachetuille

8,50

Mangoparfait

Vanille sabayon / Mango gel / Crumble

8,50

Scroppino

Citroenijs / Wodka / Prosecco / Limoen

8,50

Stapel kletskoppen

Kletskop / Caramel zeezout / Caramelfudge

Normaal 8,50 Klein 4,95

Kaas

6 soorten kaas / Kletzenbrood / Noten / Acetocrème

Normaal 12,50 Klein 6,50

Hoofdgerechten

Skreifilet

Kruidenbloem / Tomaat / Mosterd / Remoulade / Limoen

Normaal 21,50 Klein 12,25

Aberdeen Angus ossenhaas

Tournedos / Tarte tatin van witlof / Bordelaisesaus / Livar spekjes / Zilveruitjes

Normaal 27,50 Klein 16,50

Red Snapper

Op de huid gebakken / saffraan-beurre blanc / Parmazaan-risotto

Normaal 22,50 Klein 13,50

Lamsschenkel

Zwarte knoflook / Tijm / Rozemarijn / Lamsjus / Tomaat concassé

21,75

Vraag gerust naar onze vegetarische mogelijkheden

Normaal 21,50 Klein 12,50


Chef’s keuze menu

keuze uit

3 gangen á € 29,50
4 gangen á € 35,50
5 gangen á € 41,50
6 gangen á € 46,50
7 gangen á € 52,50

Voorgerecht

Visterinne

Gerookte zalm / Gerookte paling / Saffraan gelei / Limoencrème

Kip rouleau

Gedroogde ham / Dadels / Walnoot / Kerrie

Tussengerecht

Ravioli

Bospaddenstoeltjes / Truffel / Bouillon / Shi Take

Gamba's

Rode peper / Citroen gras / Limoen olie / Gele curry

Hoofdgerecht

Saltimbocca a la romana

Kalfschnitzel / Salie / Parmaham / Cognacsaus

Zalmfilet

Gerookte en gemarineerde zalm / Bearnaisesaus / Citroen

Nagerecht

Kaas

3 soorten kaas / Kletzenbrood / Noten / Aceto crème

Mangobavarois

Sloffendeeg / Mangobavarois / Mango gel