Menukaart Nibbles & Dinner

Met Nibbles & Dinner wil De Seterse Hoeve nog meer tegemoetkomen aan de wensen van haar gasten. Of u nu komt voor een compleet 3 gangen diner, of liever heel de avond geniet van diverse kleine gerechtjes, het kan voortaan allemaal!

Juist de combinatie van de Nibbles (kleine gerechtjes) en de hoofdgerechten van normale portiegrootte zorgen ervoor dat we een prachtige mix kunnen maken.

NIBBLES & DINNER MENU
Een 3 gangen diner actie-menu, met 2 hartige Nibbles als voorgerecht, een normaal hoofdgerecht en 2 zoete Nibbles als dessert voor € 29,50.

NIBBLES & DINNER
Heel de avond proeven en genieten van verschillende soorten Nibbles variërend van een vitello tonato, geitenkaas salade, bonbon van gerookte zalm, tot een ijslolly van aardbeienijs overgoten met chocolade?  ( Per stuk € 3,50 )

NIBBLES & DINNER VOOR KINDEREN
Combineer 1 hartige nibble, friet met snack en een zoete nibble voor slechts € 12,50. Of ga voor 1 hartige nibble, mini hoofdgerecht en een zoete nibble voor € 17,50. Kiezen maar! Te bestellen tot 12 jaar.

“Met maar liefst 33 Nibbles op de kaart is er keuze genoeg!”

Nibbles Hartig

Rundercarpaccio

met grove mosterdmayonaise en Pecorinokaas

3,50

glutenvrij mogelijk

Dungesneden hertenrosbief

met preiselbeeren en een bieten-appel salade

3,50

glutenvrij mogelijk

Twee groentenbitterballen

met een pittige chilimayonaise

3,50

vegetarisch

Eendenloempia

met kikkoman-sojasaus en gefrituurde glasnoedels

3,50

Gefrituurde Champignon

gevuld met pesto-kalfsgehakt in een spiegel van pomodori tomatensaus

3,50

glutenvrij mogelijk

Tartelette

rijkgevuld met huisgemaakte hertenragout

3,50

Buikspek

met een Oosterse saus op een bedje van krokante mihoen

3,50

glutenvrij mogelijk

Gerookte eendenborst

met een pompoenchutney

3,50

glutenvrij mogelijk

Kaaskroketje

met gefrituurde peterselie en uiencompote

3,50

vegetarisch

Garnalencocktail

met een licht pikante cocktailsaus

3,50

Salade geitenkaas

met noten en reepjes peer

3,50

vegetarisch

Quinoa salade

met een falaffel bitterbal en hummus

3,50

glutenvrij mogelijk

Wrap van gerookte zalm

met roomkaas en compote van Spaanse uitjes

3,50

Salade van kip

met gebakken kippendijenreepjes en sojasaus

3,50

glutenvrij mogelijk

Gerookte forel

met een mierikswortelcrème en wasabi kroepoek

3,50

glutenvrij mogelijk

Tomatensoep

met gerookte kip en fijne groenten

3,50

glutenvrij mogelijkvegetarisch

Licht gebonden soep van groene asperges

met gerookte zalm

3,50

vegetarisch

Heldere wildbouillon

met diverse champignons en truffelcrème

3,50

glutenvrij mogelijk

Bestel Los: Frietjes / gebakken aardappeltjes / aardappelkroketjes


Nibbles Zoet

Tiramisu Klassiek

met koffielikeur en lange vingers

3,50

Perenbavarois

met een caramelsaus

3,50

IJs petit four

van yoghurt, honing en pecanoot

3,50

IJstaartje

met een afwisselende saus

3,50

glutenvrij mogelijk

Kersenfleur

met en bol vanille-ijs

3,50

Cheesecake

met een grove bosvruchtensaus

3,50

Chocotrio

chocolade ijs, witte chocolademousse en een brownie

3,50

glutenvrij mogelijk

Carpaccio van verse ananas

met gecaramellisseerde amandel

3,50

glutenvrij mogelijk

Stoofperen pannacotta

met kaneel-likeur

3,50

IJslolly

van pure chocolade en gesuikerde kaneel

3,50

glutenvrij mogelijk

Apfelstrudel

met een vanille-saus en slagroom

3,50

glutenvrij mogelijk

Kaastrio

van de Driehoek(lokale zuivelboerderij)

3,50

glutenvrij mogelijk

Hoofdgerechten

Etagere burger

een hamburgerbunny belegd met twee gegrilde hamburgers (+/- 250 gram), curly fries, Parmaham, Grana Padano kaas, zongedroogde tomaten en geserveerd met gemengde salade en frietjes

19,50

Gegrilde brochette

Huisgemarineerde varkenshaassaté geserveerd met geroosterde uitjes en kroepoek

19,50

Vegetarische lasagne

met o.a. wilde spinazie, courgette en paprika geserveerd met een tomaat basilicumsaus

19,50

vegetarisch

Groentenquiche

met verschillende groenten o.a. wortel, mais, ui, paprika, prei, champignons, doperwten en gegratineerd met gerijpte kaas

19,50

vegetarisch

Varkenshaas

varkenshaas gevuld met een paddenstoelenvulling vergezeld door een volle kalfsjus waarin uitgebakken Livar spekjes en ui

21,50

Op de huid gebakken zeebaarsfilet

geserveerd in een spiegel van gevogeltefond met hierin witte beukenzwammen en gekneusde pepers

21,50

Gegrilde Grain-fed Runder-entrecote

waarbij een huisgemaakte ouderwetse Stroganoffsaus geserveerd met een risotto bitterbal

21,50

Huisgemaakte Spaanse paella

waarin kip, chorizo, schelp- en schaaldieren, waarbij geroosterde Red Mulfilet en ansjovisboter

21,50

Konijnenbout

langzaam gegaard in zijn eigen jus waarin laurier en zilveruitjes

21,50

Twee krokant gebakken Japanse tongfilets en Gamba's

geserveerd met een pittige paprika saus

21,50

Twee rosé gebraden Hertenbiefstukjes

geserveerd op hete blikzem vergezeld door een Calvados-wildjus

21,50

Stokbrood met kruidenboter

4,50

Broodmandje met diverse soorten brood, kruidenboter en smeersels

5,50