Menu “12 jarig bestaan“

Vanwege ons 12-jarig bestaan hebben wij in de maand september een speciaal 3 gangen menu voor € 12.-

Menu 12 jaar!

NIEUW 3 gangen zomermenu!

Kom deze zomeravonden genieten van ons 3-gangen Zomer Keuzemenu. Voor slechts € 24,50. (zie pag. 2 )

Klik hier

Bekijk onze wijnkaart!

Alle wijn per fles of per glas te bestellen.

Klik hier

Eet smakelijk!

Kom gezellig lunchen of dineren in onze Brasserie of Serre. Ook kunt u kiezen voor onze welbekende, uitgebreide high tea of brunch!

Lees meer

Gasterij De Seterse Hoeve

De ideale locatie om even uit te blazen, een kopje koffie te drinken, even lekker te lunchen, een terrasje te pikken, gezellig te dineren, rustig te vergaderen of uw feestje te vieren.

Trouwen bij de Seterse Hoeve

De Seterse Hoeve is een officiële trouwlocatie, beschikt over diverse feestzalen en weten als de beste hoe ze een heerlijk diner voor u kunnen presenteren.

Lees meer

Groot terras, loungeterras en speeltuin

Is het mooi weer? Kom dan gezellig borrelen of een hapje eten op één van onze terrassen. Neem gerust de kinderen mee, want we hebben ook een prachtige speeltuin!

Lees meer

Zakelijk bij de Seterse Hoeve

Gasterij de Seterse Hoeve biedt haar diensten ook aan voor de zakelijke markt, zowel binnen als buiten eigen muren.

Lees meer
P N

Gasterij de Seterse Hoeve

Het verhaal achter de Seterse Hoeve

Veel van onze gasten weten nog dat er op de plaats waar nu de Seterse Hoeve staat een oud boerderijtje stond met een cafeetje. Toen bleek dat zoonlief het café niet over zou nemen is het pand te koop gezet. Helaas heeft het allemaal heel lang geduurd met vergunningen, waardoor er heel lang een bouwval gestaan heeft. Maar ruim 8 jaar geleden was het dan zover: de opening van Gasterij de Seterse Hoeve!

De Seterse Hoeve is echter De Seterse Hoeve niet zonder de twee personen erachter die hét kloppend hart vormen van deze fantastische horecazaak. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Gasterij de Seterse Hoeve en dit was ook al het geval bij de eerdere bedrijven van Edwin en Anita van de Wouw.

Van de Wouw zelf is een horecaman in hart en nieren en komt ook uit een echte horecafamilie.
En zijn vrouw? “Ze is gewoon een goede gastvrouw, altijd al geweest’, aldus Edwin.

   

Na de opening zijn de puntjes op de i gezet en was het pand echt af. In 2013 is de serre aan de brasserie gebouwd en werd ook het gezellige loungeterras gerealiseerd. Zo blijft de familie werken aan de Seterse Hoeve en hopen zij u nog heel veel jaar van dienst te mogen zijn.