P N

Terras / Lounge

Gasterij de Seterse Hoeve beschikt over diverse terrassen. Naast een terras bij de Brasserie hebben we nog twee ruime terrassen die bij onze zalen horen. Een privéterras voor uw feest is dus ook één van de mogelijkheden!

 

Ruim terras

Het terras bij de Brasserie en Serre voorziet in ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving, waarvan wandelaars, fietsers maar ook zeker zakenlieden regelmatig gebruik maken. Neem daarbij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, een vernieuwde borrelkaart en natuurlijk enthousiast personeel en uw dag kan niet meer stuk. Ook honden zijn van harte welkom en worden voorzien van een bakje water, ook zij tellen mee.

 

  

 

Modern loungeterras met speeltuin

Als klap op de vuurpijl is er nog het loungeterras. Een modern, sfeervol steigerhouten terras voorzien van een kleurrijke kussenpartij en perfect uitzicht op de speeltuin. Met een heerlijke koude Radler, Weizen, La Chouffe of de hippe drankjes Hugo (combinatie van prosecco en moijto) of Pink Bloo (prosecco met smaak van rood fruit) in de hand zit je voorlopig gebeiteld.