Dinerkaart

Voorgerechten

Diamanthaas

Tartaar / Vadouvan / Eidooier / Tarwegras / Rock Chives

Normaal 14,50 Klein 9,50

Zalm

Gepekeld / Rilette / Sesam / Sojasaus / Antiboise

Normaal 14,50 Klein 9,50

Wilde rijst

Gepoft / Parelgort / Structuren van Oerwortel / Yoghurt / Koriander

12,75

Coquille en Bloedworst

Appel / Balsamico / Beurre Noisette / Citroenvinaigrette

16,75

Buikspek

Krokant / Zeezout / Bruine suiker / Hoisin lak / Sriacha

Normaal 14,50 Klein 9,50

Tomaten soep

Kaasravioli / Kruidenolie

Normaal 9,85 Klein 6,50

Vissoep "de Eetkamer"

Vissoep / Diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren

Normaal 14,25 Klein 7,75


Hoofdgerechten

Wilde Zeebaars & Bouchot Mossel

Dashi / Lavas / Sereh

Normaal 24,50 Klein 16,50

vegetarisch

Zeetong

à la Meunière

Dagprijs

Tante Door Kip

Sous Vide / Paddenstoelen / Béarnaise

Normaal 22,50 Klein 14,50

Chateau Briand (per 2 personen) / Ossenhaas (1 persoon)

Hasselback / Gepofte Knol / Bordelaisesaus / Knoflook

2 personen 49,50 / 1 persoon 28,50

Biet Wellington

Korstdeeg / Duxelles / Rode Biet / Tomaat

19,50

vegetarisch


Desserts

Crème Brulée verrijkt met Licor 43

8,50

Crêpes Suzettes

9,50

Dame Blanche met Callebaut Chocolade

8,50

Sorbet met vers fruit

8,50

Chef’s keuze menu
€ 34,50 pp.

Voorgerecht

Zalm

Carpaccio / Mierikswortelkoekje en crème / Rucola / Roomkaas

Aberdeenrund

Carpaccio / Truffelcrème / Rucola / Pijnboompitjes

Hoofdgerecht

Kabeljauw

Gebakken / Garnalenkroketje / Stamppotje van jonge prei / Beurre Blanc

Livar Varkenshaas

Brie de Meaux / Appel / Pruim / Calvadossaus

Nagerecht

Kaas

3 soorten kaas / Kletzenbrood / Noten / Aceto crème

Aardbeien

Hangop / Citroensorbet / Geroosterde amandelen

Verrassingsmenu's

3 gangen 37,50
4 gangen 45,50
5 gangen 52,50
6 gangen 59,50