Brabantse Natuurpoort èn Baroniepoort

Gasterij de Seterse Hoeve is een toegankelijke locatie om even uit te blazen na een flinke wandeling of fietstocht door dit prachtige natuurgebied.

Lees meer

De Uitspanning!

Kom gezellig koffie drinken, lunchen of borrelen in de Uitspanning of op ons grote terras.

Bekijk lunchkaart

Lekker weer?

Het terras bij de Brasserie en Serre voorziet in ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving, waarvan wandelaars, fietsers maar ook zeker zakenlieden regelmatig gebruik maken.

Lees meer

De Eetkamer

Reserveer ook eens in onze Eetkamer; een mooie sfeervolle plek om heerlijk te dineren. Laat u door onze chef verrassen of kies uit één van onze à la carte gerechten!

Bekijk dinerkaart

Trouwen bij de Seterse Hoeve

De Seterse Hoeve is een officiële trouwlocatie, beschikt over diverse feestzalen en weten als de beste hoe ze een heerlijk diner voor u kunnen presenteren.

Lees meer

High Tea!

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, oma’s verjaardag vieren met de hele familie, een personeelsfeest of gewoon samen met je man even een middagje genieten.

Lees meer

Natuurpoort

Gasterij de Seterse hoeve is als Brabantse Natuurpoort èn Baroniepoort de ideale toegangspoort tot de prachtige Boswachterij Dorst!

Lees meer

Even weg met de kinderen?

Kom gezellig lunchen of borrelen op ons terras met uitzicht op de speeltuin! We hebben ook een speciale kinderkaart!

Lees meer
P N

Gasterij de Seterse Hoeve

Het verhaal achter de Seterse Hoeve

Veel van onze gasten weten nog dat er op de plaats waar nu de Seterse Hoeve staat een oud boerderijtje stond met een cafeetje. Toen bleek dat zoonlief het café niet over zou nemen is het pand te koop gezet. Helaas heeft het allemaal heel lang geduurd met vergunningen, waardoor er heel lang een bouwval gestaan heeft. Maar ruim 8 jaar geleden was het dan zover: de opening van Gasterij de Seterse Hoeve!

De Seterse Hoeve is echter De Seterse Hoeve niet zonder de twee personen erachter die hét kloppend hart vormen van deze fantastische horecazaak. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Gasterij de Seterse Hoeve en dit was ook al het geval bij de eerdere bedrijven van Edwin en Anita van de Wouw.

Van de Wouw zelf is een horecaman in hart en nieren en komt ook uit een echte horecafamilie.
En zijn vrouw? “Ze is gewoon een goede gastvrouw, altijd al geweest’, aldus Edwin.

   

Na de opening zijn de puntjes op de i gezet en was het pand echt af. In 2013 is de serre aan de brasserie gebouwd en werd ook het gezellige loungeterras gerealiseerd. Zo blijft de familie werken aan de Seterse Hoeve en hopen zij u nog heel veel jaar van dienst te mogen zijn.