GEZOCHT! Zelfstandig werkend kok (M/V)

Gasterij de Seterse Hoeve is een bekend, snel groeiend horeca (leer)bedrijf in Oosterhout en zoekt een dynamische collega om haar keukenteam te versterken.

Het gastvrije Seterse Hoeve concept kent één en al dynamiek. Geen één dag is hetzelfde en wij zoeken dan ook echt iemand die buiten de culinaire kaders kan denken. Ook vanwege het feit dat wij zeer verschillende doelgroepen hebben waar wij gastheer voor mogen zijn, denk aan wandelaars en fietsers, zakelijke en particuliere lunch en dinergasten en daarnaast verzorgen wij vele (bruilofts-) feesten en helaas ook de nodige condoleance recepties.

Functieomschrijving

Binnen deze functie wordt er eigen initiatief danwel eigen signature verwacht en krijg je als zelfstandig werkend kok de vrijheid om zelf dingen samen te stellen en aan de slag te gaan.

Daarnaast zijn we echt op zoek naar een teamplayer, die elke dag met gedrevenheid, bevlogenheid en teamgeest met de ander collega’s in de keuken staat.

Onze ideale kandidaat heeft

– Minimaal 3-5 jaar ervaring in keukens op gemiddeld en hoog niveau

– Een positieve instelling                                     

– Snapt de passie voor het vak

– Energiek en representatief                               

– Is gedreven en heeft een goede werkmentaliteit

– Goede communicatieve vaardigheden             

– Durft verantwoordelijkheden te nemen

– Heeft oog voor details                                             

– Stressbestendig

– Is niet snel uit het veld geslagen.

Ben jij op zoek naar een leuk team en ben  jij die gedreven zelfstandig werkend kok die de Seterse Hoeve verder op de kaart zet?!.

Solliciteer dan nu! Stuur je CV naar info@gasterij-desetersehoeve.nl onder vermelding van zelstandig werkend kok. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

Categories: Uitgelicht