High Tea

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, oma’s verjaardag vieren met de hele familie, een personeelsfeest of gewoon samen met je man even een middagje genieten. Onze High Tea valt bij iedereen in de smaak, bij elke gelegenheid! Wij hebben voor U de keuze uit onze gewone High Tea & onze High Tea Deluxe! Let op per 1 juni hebben we 1 geweldige high tea. Deze is te reserveren tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

High Tea

Geniet 3 uur lang van onderstaande lekkernijen. Uiteraard incl. onbeperkt koffie, thee met diverse smaken en ijswater.

Slechts € 23,50 p.p.

High Tea Deluxe

Compleet nieuwe beleving van de High Tea! 3 uur lang genieten van 4 luxe gerechtjes van de chef en allerlei lekkernijen op de High Tea etagère.

Onze Chef serveert steeds wisselende gerechten!

Slechts € 29,50 p.p.

_MG_0789 _MG_0609 _MG_0582

High Tea ( vanaf 1 juni )

Heerlijk 2 uur genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen!

Gelieve uiterlijk 1 dag van te voren te reserveren. Wij nemen reserveringen aan vanaf 11 uur tot 14.00 uur, dit in verband met het diner voor in de avond.

Kinderen tot 12 jaar voor de halve prijs. De High Tea & High Tea Deluxe zijn mogelijk van 2 personen tot maar liefst 200 personen. ( indien u een zaaltje wenst voor uw gezelschap gelden andere prijzen)

Let op, tot 24 uur vooraf kunnen er wijzigingen doorgegeven worden, wijzigingen korter dan 24 uur worden in rekening gebracht.

Wij zijn gespecialiseerd in glutevrije High Tea’s & High Tea Deluxe! U dient dit bij de reservering door te geven. Meerprijs € 2,50 p.p.