P N

Zalen

Bij Gasterij de Seterse Hoeve bieden wij u ook de mogelijkheid om te vergaderen. Meerdere sfeervolle zalen zijn hiervoor ingericht.

 

Grote vergaderzaal

Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping en is geschikt voor vergaderingen tot ongeveer 15 personen bij een U-opstelling. En eventueel tot 30 personen afhankelijk van de zaalopstelling.
Naar wens heeft u de beschikking over een beamer met scherm en flip-over(s).

 

 

Kleine vergaderzaal

Naast de Grote Vergaderzaal bevindt zich de Kleine Vergaderzaal. Deze twee zalen zijn naar wens ook samen te voegen tot 1 zaal.
De Kleine Vergaderzaal is geschikt voor vergaderingen tot 8 personen.
Naar wens heeft u de beschikking over een beamer en scherm en flip-over.

 

 

Restaurantruimte ‘De Eetkamer’

De Eetkamer is een sfeervolle zaal op de begane grond met een hoog plafond en grote raampartij. Naast restaurant wordt deze zaal ook regelmatig gebruikt voor personeelsfeesten, recepties en groepsdiners. Naar wens heeft u de beschikking over één of meerdere tv-schermen en flip-over(s). De zaal beschikt over een eigen bar en terras.

 

 

Kelder

Beneden (-1) bevindt zich onze Kelderzaal. Een mooie grote ruimte die uitermate geschikt is voor grote groepen en vergaderingen tot 180 personen (theatervorm).
Ook ideaal voor uw (afscheids)receptie of personeelsfeest tot 300 personen.
De zaal beschikt over een eigen bar en eigen toiletgroepen.
Naar wens heeft u de beschikking over één of meerdere tv-schermen en flip-over(s).

 

 

Woonkamer

De woonkamer is een prachtige zaal op de begane grond met bar en eigen terras. Bij grotere groepen goed te gebruiken als ontvangst- en pauze ruimte of voor een buffet vóór of na de vergadering. Ook een geliefde zaal voor recepties.

 

 

Als vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste faciliteiten en bieden wij u privacy.

Bekijk de verschillende vergaderarrangementen van Gasterij de Seterse Hoeve.